Sztárok

Paul Walker halálán két éve nem tudja túltenni magát a családja

Ma lenne 42 éves Paul Walker, akinek hirtelen halála sokkolta a világot. Balesete óta családja, barátai és rajongói nem tudták teljesen feldolgozni a gyászt. A legnehezebb azonban lányának, Meadow-nak volt.

Paul Walker 40 évesen, két évvel ezelőtt, november 30-án autóbalesetben halt meg. Fiatal lánya Meadow és Paul Walker kapcsolata nem mindig volt felhőtlen. Akkor akarták rendezni a viszonyukat, amikor a színész meghalt. A tervek szerint az akkor 15 éves Meadow Walker azt tervezte, hogy végleg édesapjához költözik, addig ugyanis anyjánál élt, akivel a színész már hosszú évekkel azelőtt szakított.

Amikor megtörtént a baleset, Meadow Walker teljesen összeomlott. Éppen kezdték egymást megismerni, máris újra elveszítette édesapját. Ám ez alkalommal végleg. Apja halála körül rengeteg pletyka keringett, Meadow pedig a média kereszttűzébe került.

A lány szinte soha nem beszél a sajtóval, Paul Walker egykori kedvese, Meadow édesanyja ugyanis nem engedte neki, hogy bármilyen ügyben nyilatkozzon. Éppen ezért legtöbbször csak édesapjával közös fotói miatt írnak róla, amihez általában rendkívül megható sorokat ír a közösségi oldalakra. Korábban úgy tűnt, hogy éppen a nagy érdeklődés miatt törölte magát ezekről a helyekről, hónapokkal később azonban egy édesapját ábrázoló Twitter-poszttal tért vissza, amit Paul Walker rajongói hálásan fogadtak.

Paul és Meadow
Paul és Meadow

Paul Walker barátnője még mindig néhai szerelmét szereti

Paul Walker halálával a lánya mellett szerelme és testvérei is a figyelem középpontjába kerültek. Barátnőjével közel hat évig alkotott egy párt, a kapcsolat mégis nagy port kavart, mert Jasmine Pilchard-Gosnell több mint tíz évvel volt fiatalabb nála. De mivel kapcsolatuk teljesen kiegyensúlyozott volt, a barátok és családtagok is hamar elfogadták Jasmine-t, aki korábban modellkedésből élt, így ismerkedett meg a világsztárral is.

Jasmine és Paul Walker már az eljegyzést és az esküvőt tervezgette, amikor a tragédia megtörtént. A színész haláláról elsőként Jasmine-t értesítették, állítólag ő közölte Meadow-val is a borzalmas hírt. Napokkal később pedig már olyan rossz állapotban volt, hogy mezítláb sétált az utcán, ott, ahol Paul Walkerrel laktak. A barátok próbáltak segíteni, de mikor elcsitult volna a legnagyobb sokk, akkor Paul Walker végrendelete hideg zuhanyként érte a fiatal nőt.

Az iratokban ugyanis az állt, hogy minden létező vagyonát lányára, Meadow-ra hagyja a színész, sem szülei, sem testvérei nem kaptak semmit, sem leendő felesége. A család ügyvédje, aki egyben Paul édesapja, természetesen fellebbezett, mondván a lány még kiskorú volt, félő lett volna, hogy nem tudna mit kezdeni a rá hagyott örökséggel. Jasmine, mivel nem kapott semmit, visszatért régi szakmájához, a modellkedéshez.

Paul és Jasmine
Paul és Jasmine

Jasmina Pilchard-Gosnell 16 éves volt, mikor összejött a 33 éves színésszel. A lány apja most azt sérelmezi, hogy Walker 25 millió dollárt érő háza a színész lányának nevére került és Jasmine egy garast sem kapott az örökségből. A fiatal nőt viszont legkevésbé sem érdekelte a pénz, sajtóértesülések szerint szerelme halála után sok időt töltött édesanyjánál Santa Barbarán, és pszichológus segített neki feldolgozni a színész halált. Jasmine is, ahogy Maedow Walker, elzárkózott a média elől, de úgy tudni, egyelőre nincs új férfi az életében. Paul testvéreivel viszont szoros barátságot ápol.

Paul Walker testvérei a vásznon emlékeztek meg bátyjukról 

Paul Walker halálakor még forgatták a Halálos Iramban 7. részét. A film készítői felkérték Paul Walker két testvérét, Calebet és Codyt, hogy szerepeljenek a film záró jeleneteiben.

Bátyjukra való tekintettel vállalták a forgatást, sőt Cody még áprilisban a világjáró premierekre is elment. “Keserédes érzés volt Paul helyett beszállni a film munkálataiba. Azt gondolom, a bátyám, Caleb nélkül nem tudtam volna egyedül végigcsinálni. Mindketten támaszai voltunk a másiknak. De tudtuk, hogy Paul is ezt akarta volna, hiszen már csak három hónap volt hátra a forgatásból” – nyilatkozta a Daily Mailnek még áprilisban Cody Walker.

Cody Walker, Paul Walker és Caleb Walker
Cody Walker, Paul Walker és Caleb Walker

A legjobb barát emlékére

A Halálos Iramban sztárja, Vin Diesel az egyik legjobb barátjának tekintette Paul Walkert. Vin Dieselnek 2015. március 16-án született meg kislánya, akit színésztársáról nevezett el. “Amikor elvágtam a köldökzsinórt, Paulra gondoltam. Úgy éreztem, itt van velünk, és azonnal tudtam, mi lesz a lányunk neve” – mesélte Vin Diesel, aki a Paulina nevet adta a csöppségnek. Mint mondta, nem szeretett volna olyan világban élni, ahol Paulnak nem állítanak megfelelő és méltó emléket, ezért nevezte el újszülött kislányát legjobb barátjáról.

Vin Diesel és lánya Paulina
Vin Diesel és lánya, Paulina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top