Sztárok

Morbid poénokkal alázták Korda Györgyöt

Kegyetlen poénok céltáblája lett Korda György. A Bors szerint Bagi Iván és Nacsa Olivér most túlment egy határon.

A csütörtök esti Frizbi adásában, Korda Györgyöt és Balázs Klárit karikírozta ki Nacsa Olivér és Bagi Iván. Ám ez alkalommal mintha túlléptek volna egy határt a fiúk.

A Balázs Klári bőrébe bújt Bagi Iván például így indította a jelenetet: “Gyuri, ez a Frizbi, ne csinálj úgy, mint aki dögledezik!” Erre a Kordának öltözött Na­csa kijelentette: “sajnos a járásom már nem az igazi. Klárikám nézése…, arról meg jobb, ha nem is beszélünk” – írja a Bors, akik szerint elég kegyetlen, morbid poénokkal volt tele az este.

Kordáék nem látták a műsort, a lapnak Balázs Klári elmondta, hogy már értesültek róla. Korda György azonban még az ilyen helyzetekben is úriemberként viselkedik, így most sem kívánta felvenni a kesztyűt.

Bagi Iván nem talál semmi kivetnivalót az előadásukban. Szerinte egyáltalán nem lőttek túl a célon.
“Nem hiszem, hogy Korda György megsértődött, akkor szólt volna. Semmi olyat nem mondtunk, ami bántó lehet, de ha megsértődött, akkor majd biztos felhív és megbeszéljük.”

Morbid poénokkal alázták Korda Györgyöt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top