Sztárok

Jake Gyllenhaal kiakadt a hamburger miatt

Jake Gyllenhaal még panaszlevelet is írt az egyik gyorsétteremláncnak!

A történet csupán annyi, hogy Jake Gyllenhaal szereti a hamburgert. Nagyon! Annyira, hogy volt képes, és vette a fáradtságot, hogy panaszlevelet írjon a világ egyik legnagyobb, csirkés ételeket árusító gyorséttermének, a KFC-nek.

Jake Gyllenhaal azon problémázott, hogy az étterem némiképp megváltozott az évek során, és ő már nem eheti ugyanazt a hamburgert, ugyanabban a kiadásban, ahogy azt gyerekkorában.

“Megírtam nekik, hogy nagyon szeretném, ha visszaállítanák azt a menüt, amit gyerekkoromban úgy szerettem, mert sajnos levették az étlapról” – mesélte Jake Gyllenhaal új filmjének torontói premierjén, ahol arról kérdezték, írt-e valaha panaszlevelet bárkinek, mert a témának állítólag köze van új mozijához.

Jake Gyllenhaal kiakadt a hamburger miatt

Hát így derült ki, hogy Jake Gyllenhaal bizony balhés fickó, főleg ha “hambiról”van szó. Az eset ugyan évekkel ezelőtt történt és nem tudjuk, hogy az étteremlánc azóta visszahozta-e az étlapra a kívánt szendvicset, de ha mégis úgy döntenek, hogy eleget tesznek a kérésnek, javasoljuk, hogy “Jacke ’s dream” vagy “Jake is hungry” legyen a menü neve.

#szerintünkígyisfinom #változnakazidőkJake

Jake Gyllenhaal kiakadt a hamburger miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top