Sztárok

Így csókolózik Tóth Gabi az új pasijával – fotó

Most már teljesen biztos, bár eddig sem volt semmi kétségünk: Tóth Gabi és Trap kapitány egy párt alkot! Kapcsolatukat pedig csókkal pecsételték a nagyközönség előtt.

Tóth Gabi szerelmei ügyeibe jobb nem belebonyolódni, mert egy kissé kacifántos a dolog, de lényeg a lényeg, hogy most hosszú barátságot követően talált párt magának az énekesnő. Már a tavalyi X-Faktor alatt rebesgették, hogy Tóth Gabi és egykori mentoráltja, Trap kapitány között több van puszta munkakapcsolatnál, de akkor még egyikőjük sem ismerte be, ráadásul azzal védekeztek, hogy Tibinek, alias Trap kapitánynak komoly barátnője van, így eleve lehetetlen, hogy bármi más lenne kettejük közt.

Így csókolózik Tóth Gabi új pasijával - fotó

Ezt olyan sokáig ismételgették, hogy már-már volt olyan pillanat, mikor el is hittük. Ami viszont biztos: Tóth Gabi már nem fogja titkolni, hogy újra szerelmes, így jobban koncentrálhat a hamarosan induló Sztárban sztárra is!

Tóth Gabi és szerelme, Trap kapitány tehát, ezzel a képpel dobták fel a romantikus hangulatban lévő szinglik szerda éjszakáját:

????????☺️????????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Korábban még nem voltak ennyire egyértelműek, akkor csak finom puszi csattant a buksira:

……????❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top