Sztárok

Oláh Gergőéknél jön a harmadik baba, 7 hónapig titkolták

Az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő és kedvese nemsokára újra szülői örömök elé néz, novemberben érkezik a harmadik csöppség!

Oláh Gergő és felesége ügyesen titkolta, hogy újra babát várnak, de mint ahogy azt az énekes már korábban elmondta, mindig is három gyermekre vágytak. Oláh Gergő felesége a hot! magazinnak mesélt először az új babáról, aki november végén érkezik majd.

“Kisfiú lesz! November 27-re vagyok kiírva, de szerintem előbb fog megérkezni” – újságolta a lapnak a büszke kismama, Niki, aki egészen eddig, hét hónapig csak szűk családja és ismerősei előtt mutogatta pocakját.

Oláh Gergőéknél jön a harmadik baba, 7 hónapig titkolták

Oláh Gergő ráadásul most teljesen nyugodt szívvel várja kisfiát, hiszen már anyagilag is meg tudta teremteni azt a környezetet, amit korábban az ötéves Karlának és a négyéves Denisznek még nem. “Olyan környezetbe tud jönni, amilyenbe a másik kettő nem tudott” – mondta Oláh Gergő teljesen nyugodt szívvel.

Természetesen az NLCafé is felhívta a kispapát, hogy külön gratuláljunk Oláh Gergőnek az örömhírhez. “Köszönjük szépen, nemsokára érkezik, már nagyon várjuk!”

Oláh Gergőéknél jön a harmadik baba, 7 hónapig titkolták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top