Sztárok

Ennyire gyönyörű kismama Konkoly Ági szépségkirálynő – fotó

A Miss Universe Hungary 2012-es nyertese már a hatodik hónapban van, kislányt vár. A képlet pedig adott: cuki pocak + gyönyörű nő = olvadozol, olyan szép!

Nem tudjuk, hogy mi lesz velünk, ha már kora délelőtt ellőjük a napi “kiveri a cukiságfaktor” fotót, de nem mehettünk el szó nélkül Konkoly Ági kerekedő pocakja mellett!

A Miss Universe 2012. győztese már a hatodik hónapban van, egyre izgatottabb, hogy végre kezében tarthassa első kislányát, de mindennek megvan a maga ideje, erre még várnia kell.

Ennyire gyönyörű kismama Konkoly Ági szépségkirálynő – fotó

Konkoly Ági egyébként egy korábbi egészségügyi probléma miatt azt hitte, hogy sosem lehet édesanya, márciusban azonban kiderült: várandós. Éppen ezért focista párjával úgy döntöttek, hogy korábbra hozzák az esküvőt, így májusban már össze is házasodtak.

“Mindig tudtuk, hogy együtt képzeljük el az életünket, és babát is akartunk. Mivel korábban azt mondták, hogy nem lehet, egy gyógyszeres kezelésnek és négy hónapnyi próbálkozásnak köszönhetően végül teherbe estem”mondta korábban Konkoly Ági az RTL Klub Reflekor című műsorában.

Fotó: www.pinkweddings.hu

Posted by Ági Konkoly on 2015. május 21.

Konkoly Ági és párja már a választ, a baba kislány lesz, de mivel nem szeretnének megállni egy gyermeknél, így reménykednek abban is, hogy egyszer lesz egy kicsi fiú is a családban.

Ennyire gyönyörű kismama Konkoly Ági szépségkirálynő – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top