Sztárok

A magatehetetlen Növényivel szelfizett Majka

Az Ezek megőrültek mindennap ellát bennünket poénokkal. Most Majka és Tilla igazán csúnya dolgot művelt: a magatehetetlen Növényi Norbin röhögtek.

Persze velük nevetett Növényi Norbert is, de mozdulni már nem tudott, annyira betekerték a kukacos játékhoz szükséges celofánnal. Az Ezek megőrültek játékosa legszívesebben behúzott volna a két műsorvezetőnek, de mivel Majka és Tilla rendesen lekötözték őt, nem tudott mást csinálni, csak röhögni, mikor szelfizésre kényszerítették.

“Szemetek, pont a kiszolgáltatott helyzetemben!” – nyöszörgött halvány mosollyal Növényi Norbert, de a mosoly inkább kényszerből jött.

A magatehetetlen Növényivel szelfizett Majka

Majka pedig a következő pillanatban belenyúlt – illetve úgy csinál, mintha belenyúlna – Növényi Norbert orrába, amihez minden bizonnyal csak és kizárólag az Ezek megőrültek forgatásán és Növényi kiszolgáltatott helyzetében volt mersze.

A magatehetetlen Növényivel szelfizett Majka

De persze Tilla is kihasználta, hogy Növényi Norbert épp nem tud visszaütni. Ezzel pedig a két műsorvezető tökéletesen szemléltette, hogy hogyan kell egy olimpikon birkózót péppé szívatni, mindenféle erőszak nélkül! #mostlégyerős

A magatehetetlen Növényivel szelfizett Majka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top