Sztárok

Kis Grófonak elege van a mulatásiból

Na persze senki se szaladjon sikítva a falnak, Kis Grófo továbbra is a legmenőbb és a legek legje, csak éppen a mulatási fáraója nem viszi haza a munkát.

Az énekes a Sláger TV közösségi oldalán indított szimpátiaszavazást fölényesen megnyerte. A rajongók ugyanis arról voksolhattak, hogy kinek a nyári slágere döntötte be a fesztiválozókat a bokorba. A végeredmény pedig magáért beszélt, a szavazatok egyharmadát Pixa és Kis Grófo Bulibárója vitte.

Kis Gróforól tudjuk, hogy mióta a Bulibáró létezik, a kecsketartás és a fux is divatba jött néhány helyen, most viszont azt is megtudtuk róla, hogy ha hazaér, szeret családja körében feltöltődni. Mint mondja, otthon nincs szüksége a #mulatásira, addigra már kicsit betelik a pohár a bulival, ha hazaér inkább romantikázik.

Kis Grófonak elege van a mulatásiból

Ettől persze senki se roskadjon össze, és dőljön a kardjába, nem kap kevesebb “nézését meg a járását”, és nem kell attól sem félni, hogy nem lesz majd olyan ütős a “pamm-pamm”, csupán arról van szó, hogy Kis Grófo otthon kiereszti a gőzt.

NYARALÁSI & PIHENÉSIRemélem bírjátok még a kánikulát! Legyen szép napotok!#nyaralási #mulatási #kisgrófo

Posted by Kis Grófo on Friday, August 7, 2015

“A jó buli elhatározás kérdése, úgy kell nekiindulni, hogy jól fogod érezni magad. A kellemes társaság, a tehetséges fellépők, a finom ételek-italok egy szuper este elengedhetetlen kellékei. Leggyakrabban a családom, a barátaink és párjaik társaságában szórakozom, de a tombolásnál jobban kedvelem a romantikázást és a lassúzást.”

Ez pedig tökéletesen érthető, ráadásul Kis Grófo az a fajta férfi, aki imádottja szívét nem csak simán megszerezte, de mint ismert, el is rabolta. Feleségét, két gyermekének édesanyját ugyanis 17 évesen szöktette meg otthonról, hogy összeházasodhassanak. A legkisebb Grófo, aki Lacika, pedig már akkora, hogy most ment először óvodába.

Szóval semmi pánik! Lesz, volt és van #mulatási, de csak ott, ahol van “pamm-pamm”, otthon romantika van!

Mindenek felett a családom a legfontosabb számomra!Kellemes vasárnapot kívánunk mindenkinek!‍‍‍‍‍‍

Posted by Kis Grófo on Saturday, June 27, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top