Sztárok

Két évig rejtegette: az első fotók Halle Berry kisfiáról

Már 23 hónapja, hogy Halle Berry kisfia megszületett, de eddig nem láttunk róla képet. Egészen mostanáig, és azt kell mondani: érthető, ha mindenki csak áradozni tudott róla.

Persze ilyen génekkel nem meglepő, ha a kis Maceo ennyire hercig. Nehéz eldönteni, hogy inkább a legszebbnek választott Halle Berryre, vagy sármos apjára, Olivier Martinezre hasonlít, mert ahogyan az asztalnál mosolyog, az egyértelműen a színésznő. Viszont a komoly nézése nem emlékeztet Halle Berryre.

#HalleBerry spotted out with her daughter #Nahla and son #Maceo

itsOnlyEntertainment.net (@itsonlyentertainmentdotnet) által közzétett fénykép,

A családi fotókról hiányzik Halle Berry férje, és mivel hónapokig azt beszélték, hogy gond van a házasságukkal, most ezt sokan újabb bizonyítéknak vélték. Szerencsére azonban úgy tűnik, a házassági gondokról nincs szó, mert nem sokkal később az egész családról készültek képek.

A vasárnapi ebéd után a játszótérre vitte Halle Berry a gyerekeket, ahol Olivier Martinez egy órát játszott a kisfiával, miközben a színésznő Nahlával volt.

http://missladylove20.tumblr.com/post/128040007645/sunday-funday-halle-berry-husband-olivier

Hogy Halle Berry eddig miért nem mutatta meg a fiát a nyilvánosságnak, azt csak találgatni lehet, de most mindenki csak örül a friss fotóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top