Sztárok

Romantikus filmre ihlették Görög Zitát a menekültek

Egy sokatmondó fotót posztolt Görög Zita, amin egy magyar nő banánt ad a menekült férfinak, aki hálásan nyúl az ételért. A modell pedig elmerengett azon, hogy mi lenne, ha nem lenne körülöttük ezernyi korlát…

Az egyre szívszorítóbb történetek és fotók a menekültekről néhány sztárt, köztük Görög Zitát is arra ihlették, hogy kifejezze szolidaritását az üggyel kapcsolatban. A modell egy megható fotót osztott meg közösségi oldalán, és mellé egy film forgatókönyvét vizionálta. Görög Zita nem politizál, tökéletesen középen marad a kérdéssel kapcsolatban, ráadásul teljesen más szemszögből közelíti meg a kérdést, mint eddig bárki más.

Görög Zita egy filmbe illő jelenetet ír le, amit a magyar nő segítő pillantása és a menekült férfi hálája ihletett.

“Elmerengtem ezen a fotón.. ha egy filmben lennénk, biztos ezzel kezdődne, ezzel a jelentőségteljes pillantással… s aztán betekintés nyernénk mindkettejük életébe, múltjába.. stb. Forgatókönyv is van a fejemben, a nő lehetne elszánt idealista, aki szembeszáll politikus apja akaratával.. a férfi sztorija egyértelműbb… a lényeg ,hogy a történet úgy kerekedjen, hogy amikor a film végén újra találkoznak, mindannyian tudjuk ,őket egymásnak ítélte a Sors. De a férfi, férfi tudna-e maradni egy olyan szerepben, ahol ő az esendőbb? Jack London, Martin Edenjén kívül mennyi, de mennyi férfi választotta inkább a halált…
Persze ez csak a mese… De mi minden születhetne a hálán túl akkor, ha nem lenne köztük a szalag- s ezer más korlát!?” – írja Görög Zita a közösségi oldalán.

Elmerengtem ezen fotón..ha egy filmben lennénk,biztos ezzel kezdődne,ezzel a jelentőségteljes pillantással..s aztán…

Posted by Görög Zita on Monday, September 7, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top