Sztárok

Baronits Gábor: A nagymamám a karomban aludt el

Baronits Gábor egy rendkívül bensőséges és magható fotót posztolt imádott nagymamájáról, aki 104 évesen, két hete hagyta itt a családot.

Múlt héten érkezett a hír, az ország egyik legidősebb asszonya, Ungár Anikó édesanyja és Baronits Gábor imádott nagymamája, 104 éves korában otthon, családja körében elhunyt. Lilike nénit, vagy ahogy Baronits Gábor hívta, Titikét, a fiatal színész második édesanyjaként szerette, nagyon szoros kapcsolatban álltak.

“Éppen ma két hete, hogy Titi elment, nagyon fájdalmas ez nekem. Mintha a második édesanyámat veszítettem volna el. Titi nagyon közel állt hozzám, hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sokáig lehetett nagymamám.”

Baronits Gábornak nem nagymamája az első, akit el kellett engedjen, sokkal korábban, már 10 évesen megismerkedett a gyásszal. “10 éves voltam, amikor az édesapám itt hagyott minket. Számomra az elengedés rettenetesen fájó és nehéz, éppen emiatt. Titi a karomban aludt el, vele voltam az utolsó pillanatban is. Rendkívül nehéz őt elengedni, fantasztikus nő volt” – mondta az NLCafénak Gábor. 

A fiatal színész közösségi oldalára posztolt egy rendkívül szép és megható fotót nagymamájáról. Baronits Gábor így búcsúzott:

Örökké velem leszel drága egyetlen Titikém! Nagyon sok mindent köszönhetek neked! Csodálatos nagymama voltal! Ich liebe dich sehr…!

Posted by Gabor Baronits on Friday, September 4, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top