Sztárok

Megfosztották címétől Katalin hercegnőt

Na kit választottak az elmúlt években a legjobban öltözött nőnek az európai királyi családokból? Katalin hercegnőt. És kitől vették el ezt a címet az angolok szombaton? Katalin hercegnőtől.

Katalin hercegnőt megfosztották rangjától. Persze még mindig ő anglia jövendő királynéja, viszont már közel sem ő a legdivatosabb királyi körökben. Ami bizonyára szíven üti a hercegnőt, mert imádja a szép ruhákat, és eljegyzésük előtt ő maga is egy nagy divatháznál dolgozott.

A brit Hello!  30 000 (!) embert kérdezett meg arról, hogy ki most a leginspirálóbb nő a királyi családokból, akinek az öltözködését igazán imádják, és tökéletesnek találják. Nos, a 33 éves Katalin hercegnő ez alkalommal csak a harmadik lett.

Katalint megelőzte a dánok koronahercegnője, a 43 éves Mária. Ő mostantól a legdivatosabban öltözködő hölgy az uralkodó családokból.

Megfosztották címétől Katalin hercegnőt

A második a 44 éves Maxima királyné Hollandiából.

Megfosztották címétől Katalin hercegnőt

Így Katalin hercegnő csak bronzérmes lett idén.

Megnézem
Összes kép (1)

A legjobb ötbe egyébként bekerült Letícia spanyol királyné, és Sophie wessexi grófné is, aki II. Erzsébet legfiatalabb fiának a felesége.

Megfosztották címétől Katalin hercegnőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top