Sztárok

Kokainozáson kapták Taylor Swiftet

Taylor Swift vagy csíkot szippantott, vagy orrot fújt, egyelőre semmi sem biztos, csak egy: nagy a cirkusz körülötte!

Taylor Swift eddig a tinik bálványa volt, kérdés, hogy most vajon ki hisz neki. Az utóbbi időben Taylor Swift egyre furább dolgokat csinált, elengedi magát a sajtó előtt, egyre rövidebb ruhákban mutatkozik, bár Miley Cyrust még nem éri utol, az tény, de olyan dolgokat művel, amiket korábban nem.

Káromkodik, és nagy port kavart bemikrofonozott szellentése is. Néhányak szerint Taylor Swift azért viselkedik így, mert tudatmódosító szereket, köztük kokaint használ.

Kokainozáson kapták Taylor Swiftet

Az MTV VMA díjátadó gálájának végén ráadásul többen látni vélték, hogy kokaint fogyasztott. Egy videó azonban ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítja, ahol az látszik, hogy Taylor Swift egyszerűen csak az orrát fújja. Azt ugyan nem értjük, hogy miért kellett így körbe állni, majd a procedúra végén az orrába világítani, de sajtósa és természetesen maga Taylor Swift is ragaszkodik a sztorihoz: ő csak orrot fújt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top