Sztárok

Szorcsik H. Vikitől elvették a gyerekeit

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Szorcsik H. Viki három hete nem láthatta a gyerekeit, mert az édesapjuk a gyerekeket a láthatás után egyszerűen nem adta vissza – írja a Blikk.

“Sokszor költöztem el édesanyámhoz, de a gyerekek miatt mindig visszamentem Andráshoz. Tavaly nyáron már rendőrök segítségével kaptam csak vissza Andriskát” – mondta a Blikknek a Jóban Rosszban sorozat egykori színésznője, Szorcsik H. Viki.

A pár kapcsolata korábban megromlott, a színésznő szerint a párja nem örült a gyerekek születésének, nem is segített neki semmiben. “Egyszer sem fürdette őket, nem segített semmiben négy és fél évig. Érthetetlen, hogy most miért vette el tőlem őket. Talán velük akar érzelmileg zsarol­ni, vagy bosszút állni, amiért szakítottam?”

A színésznő gyermekelhelyezési pert indított, az exe szerint ő nem vette el a kicsiket Vikitől. “A volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó” – nyilatkozta az apa a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top