Sztárok

Vigyél el: háromszor jött vissza a halál torkából Zsana

Nem akarjuk elviccelni a dolgot, de a szombat este startoló Vigyél el! című randishowban szereplő Zsana élete elképesztőbb, mint a Végső állomás című film.

Nagyon izgalmas karakterekkel találkozhatunk majd szombat este az RTL Klub egyik legújabb párkereső show-műsorában. Zsana talán az egyik legérdekesebb figura lesz a Vigyél el című műsorban, a csodával határos módon három autóbalesetet élt túl.

“Az első 19 évesen történt. Akkor a Margit hídon a kanyarban leszorítottak az útról, ha nincs előttem a villanyoszlop, a Dunában kötök ki. Agyrázkódással megúsztam a dolgot.
A második 2008-ban történt, akkor Szolnokról jöttem hazafelé, elveszítettem az uralmam az autó fölött, és az úton megpördültem. Előttem és utánam is kamionok jöttek, ráadásul egy motoros is szembe jött velem, de a csodával határos módon mindenki kikerült és senkinek nem esett baja.
A harmadik idén februárban történt. Oldalról belém jött vagy százzal egy autó, ráadásul balról. A kocsim totálkáros lett, menthetetlenül, én viszont egy karcolás nélkül szálltam ki.”

Vigyél el: Háromszor jött vissza a halál torkából Zsana

Az elképesztő élettörténethez még hozzátartozik, hogy Zsana 36 éves, és kétszer elvált. A Vigyél el című műsorba pedig azért jelentkezett, mert végre szeretné megtalálni az igazit.

“Azt gondolom, hogy vigyáz rám valaki odafentről, eddig viszont nem volt ideje a magánéletemmel törődni, mert folyamatosan az életemet kellett megmentenie” – nevetett Zsana, aki műkörmösként dolgozik, és oktatja is a szakmát.

 “Már kétszer elváltam, a második férjem másfél éve hagyott el, és most már azt gondolom, hogy itt van az ideje, hogy újrakezdjem. Ezért jelentkeztem a műsorba. Rettenetesen padlóra kerültem, hogy másodszorra sem sikerült megtalálnom az igaz társamat, de tudatosan felépítettem magam, hogy új életet kezdhessek. Most a húgommal lakom, akivel mindent megbeszélünk.”

ki latott mar ilyen plakatot es hoool?? ???????????????????? #vigyelel #rtlklub #hamarosan

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

A Vigyél el szereplője, Zsana és testvére között egyébként a számmisztikát kedvelők biztosan találnának valami varázslatos kapcsolatot, hiszen 2 év 2 hónap és 2 nap van köztük, ráadásul mindketten 13 nappal korábban születtek a vártnál.

“A testvérem egyfajta külső tükör nekem. Néha persze lehülyéz, és veszekszünk, de ez normális, az igazi társ azonban, akihez esténként hozzábújhatok, és elmesélhetem neki a napomat, megoszthatom vele az életemet, rettenetesen hiányzik, ezért jelentkeztem a műsorba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top