Sztárok

Megnyílt Vajna Timi gyémántüzlete

Csütörtökön megnyílt Vajna Timi gyémántüzlete a Palazzo Dorottyában, Budapest belvárosában.

Élete álma vált valóra tegnap Vajna Tímeának, amikor társtulajdonosként megnyithatta a gyémántüzletét. Andy Vajna neje mesés Dior-ruhájában jelent meg az eseményen, és büszkén mesélt a Dorottya gyémántpalotáról. “A levendulaszínű termünkben uralkodónak kijáró kiszolgálásban részesülhetnek az itt forgató sztárok is, ahogy bárki, aki itt vásárol. Sőt talán még az is lehet, hogy itt forog majd az Ocean’s sorozat következő része, persze nem igazi ékszerrablással”mondta Vajna Timi.

Pár kép a mai sajtótájékoztatóról Dorottya Diamond Palace

Posted by Tímea Vajna on 2015. szeptember 3.

Az eredetileg Wurm-házként ismert, teljesen felújított épület Palazzo Dorottya néven nyitotta meg kapuit újból 2009-ben, akkor még nem lehetett tudni, hogy öt év múlva dollármilliókat érő gyémántüzlet lesz benne. A cég ügyvezetője és alapítója, Arik Herman 14 éve döntött úgy, hogy New York és Tel Aviv után Budapesten is megteremti a gyémántkészítés hagyományát. A szakember Közép-Európa ékszerközpontját akarja létrehozni Budapesten, az azonban üzleti titok, mennyit ér az árukészlet – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top