Sztárok

Palik László és Marsi Anikó nem fizet a NAV-nak

Tavaly ősszel kért végrehajtást a NAV Marsi Anikó és Palik László családi cégére. Az eljárást megszüntetnék, ha a pár rendezné a tartozását... – áll a Blikkben.

A Blikk úgy tudja, a volt sztárriporter családi vállalkozására, valamint a Héder Barnával közös vállalkozására is végrehajtást kért az adóhivatal. Palik Lászlóék családi vállalkozásában a felesége, Marsi Anikó beltagként, Palik László pedig kültagként van feltüntetve. Ez azt jelenti, hogy aláírásra csupán az ügyvezetőként is szereplő felesége jogosult. Az OPTEN.hu adatbázisa szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatósága hátralékkezelési osztálya tavaly ősszel kért végrehajtást a cégre, amely azóta is hatályban van. Valószínűleg adóelmaradás miatt kerültek a NAV látókörébe. A hivatal a Blikknek küldött korábbi tájékoztatása szerint, ha a végrehajtás alatti hátralékot rendezik, akkor az adóhivatal néhány munkanapon belül megszünteti a végrehajtási eljárást.

Ezzel egyidejűleg a további végrehajtási lépéseket is megszünteti, azaz kezdeményezi a végrehajtás tényének törlését a cégjegyzékből. Ám hogy a Blikk által lekért hivatalos iratokból is látszik, ez a mai napig nem történt meg.

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyről.

Palik László és Marsi Anikó nem fizet a NAV-nak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top