Sztárok

Nádai Anikó 3 héttel a szülés után így bulizik

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Nádai Anikó három héttel a szülés után néhány órára elment egy nyilvános eseményre, ahol szemmel láthatóan remekül érezte magát.

Minden anyuka életében eljön a pillanat, amikor néhány órára először magára hagyja újszülött babáját, ahogy Nádai Anikónál is. Ez általában nem szokott könnyen menni, hiszen mindenki aggódik, és félve engedi el a csöppség kezét. Minden bizonnyal így volt ezzel Nádai Anikó is, aki párjával együtt az RTL Klub születésnapi partijába volt hivatalos.

Nádai Anikó és párja pedig el is ment az eseményre, arra a rövid időre pedig, amíg ott voltak, a nagymamára bízták Patrikot, aki minden bizonnyal nagyon jó kezekben volt.

Az RTL klub tegnap este ünnepelte 18. születésnapját. Rengeteget köszönhetek ennek a csatornának. Az egész életem megvá…

Posted by Nádai Anikó on Friday, September 4, 2015

Nádai Anikó egyébként remekül néz ki. Még csak három hete született meg kisfia, máris modelleket megszégyenítő alakkal pózol a tükör előtt.

2 etetés és büfiztetés között ???? Goher's Clothing Deniz Paris

Posted by Nádai Anikó on Tuesday, September 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top