Sztárok

Első pocakos képek Jennifer Anistonról az esküvője óta

Sikerült titokban tartani az esküvőt, és azóta azt találgatja mindenki, hogy vajon van-e még más titkolni valója is Jennifer Anistonnak. Most megjelentek az első fotók az esküvő óta, és van miről beszélni.

Az lenne aztán a szenzáció, ha a 46 éves Jennifer Aniston szupertitkos esküvője után most kiderülne, hogy a színésznő várandós. Jennifer Aniston első interjújáért vagyonokat fizetnének, és talán erre már nem is kell sokat várni.

Elnézve a legfrissebb képeket, Jennifer Aniston alaposan kikerekedett. A nászútjáról nemrégiben hazatért színésznőnek mindig is fantasztikus teste volt, amiért alaposan meg is dolgozott. Most viszont jól látható Jennifer Aniston pocakja, és nemcsak a hasa, de a csípője és az arca is kigömbölyödött. 

Első pocakos képek Jennifer Anistonról az esküvője óta

A Mother’s Day című film forgatásán az egyik jelenet szerint futni megy a parkba, de ezúttal Jennifer Aniston visszafogta magát, és csak nagyon óvatosan imitálta a kocogást.

Első pocakos képek Jennifer Anistonról az esküvője óta

Szemből is átsejlik a pólón Jennifer Aniston pocakja, de oldalról talán még látványosabb. 

Első pocakos képek Jennifer Anistonról az esküvője óta

Őszintén szólva nem szeretem az ilyen találgatásokat, főleg nem Jennifer Anistonnal kapcsolatban, hiszen az elmúlt 15 évben gyakorlatilag egyfolytában terhes lenne és úgy 19 gyereket szült volna, ha minden a terhességéről szóló hír igaz lett volna. Éppen egy éve is erről beszéltek, akkor azonban kiderült: a filmben viselt maszk és ruha miatt látszott várandósnak. Ellenben most nem dolgozott rajta a maszkmester, és az esküvője óta ez az első kép Jennifer Anistonról. Érthető, ha mindenkit érdekel: tényleg a baba miatt volt az esküvő, vagy Aniston csak túl sokat evett a nászútján?

http://imnotobsessed.tumblr.com/post/84344045553/jennifer-aniston-might-be-pregnant-with-a-baby

Korábban, amikor egy-egy előnytelenebb ruha, vagy rosszabb fotó megjelent, Jennifer Aniston magyarázatra sem méltatta a történeteket, legfeljebb tagadta. Kivéve egyszer, amikor elismerte: amióta leszokott a dohányzásról, felkúszott rá néhány pluszkiló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top