Sztárok

24 kilót fogyott Sebestyén Balázs társa – fotó

Dombovári István nagyon keményen küzd, hogy leadja a pluszkilókat. A képek pedig magukért beszélnek!

Sebestyén Balázs és humorista műsorvezető társa, Dombovári István röhögteti majd a nézőket hétről hétre az RTL Klub legújabb tehetségkutató show-jában, a Hungary’s Got Talentben. A korábban pocakban erősen eleresztett Dombovári István keményen küzdött, hogy megszabaduljon pluszkilóitól. A közösségi oldala szerint diétázott – illetve legtöbbször megpróbált –, és az edzőtermet is rendszeresen látogatta.

Nagy mázlinkra, anélkül, hogy kérni kellett volna, Dombovári István önállósította magát, és készíttetett egy-egy előtte-utána fotót, amit szemléltetésképp meg is osztott rajongóival. Dombovári István azonban még nincs teljesen megelégedve a 24 kilóval lekerekített pocakkal, többet szeretne leadni.

“24 kiló mínusznál tartok. Hátra van még 16. Remélem, összejön és igyekszem meg is tartani” – írta közösségi oldalán Dombovári István, akinek ezúton küldünk egy pacsit a kitartáshoz!

24 kiló mínusznál tartok…hátravan még 16.Remélem összejön és igyekszem meg is tartani.

Posted by Dombóvári István on Thursday, September 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top