Sztárok

Vajna Tímea nem mer szülni Andy Vajnának

Állítólag Vajna Tímeának soknak tűnik a kilenc hónapos várakozás, ráadásul a filmügyi kormánybiztos felesége fél, hogy túlságosan megváltozik a teste a szülés után.

Az egyik hetilap szerint Vajna Tímea minden vágya, hogy végre édesanya lehessen és babázhasson. A gond csupán az, hogy állítólag Vajna Tímea mindentől tart, ami a szüléssel kapcsolatos. Ráadásul a várakozással teli kilenc hónap is soknak tűnik, és Andy Vajna felesége fél, hogy megváltozik a teste a szülés után. A házaspár állítólag több lehetőségen is gondolkodott már, ráadásul számukra nagyon fontos, hogy a baba kislány legyen.

Vajna Tímea nem mer szülni Andy Vajnának

Számításba jött a lombikprogram, az örökbefogadás, de a béranyaságtól Vajna Tímea egyelőre ódzkodik. Amitől azonban nem tart, az a szoptatás, Vajna Tímea ugyanis elárulta, hogy korábban külföldön találkozott olyan gyógyszerrel, ami elapasztja a nők tejét, de ezt ő soha nem használná, ha végül mégis gyermeket szülne.

Vajna Tímea mindenképpen kislányt szeretne, de fél a szüléstől
Vajna Tímea mindenképpen kislányt szeretne, de fél a szüléstől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top