Sztárok

Ennyit hízott Tatár Csilla a várandósság alatt

Tatár Csilla kirobbanó formában van, pocakja miatt csak úgy sugárzik, most pedig elárulta, mennyit szedett fel a várandósság alatt.

Tatár Csilla szinte hetente ad hírt várandósságának fejleményeiről, saját magáról és életéről. A sugárzóan gyönyörű kismama, Tatár Csilla most azt is elárulta, hogy a várandóssága alatt mennyit hízott.

“A védőnök kegyetlenek. Minden kismamát ráállítanak a mérlegre! Eddig 12 kiló, és állítólag most jön a java!” – írta közösségi oldalán a már hatalmasra gömbölyödött pocakos szelfi mellé Tatár Csilla.

A védőnök kegyetlenek.:) Minden kismamát ráállítanak a mérlegre!:))) Eddig 12 kiló és állítólag most jön a java!:)) #ilovemybelly #love

Posted by Tatár Csilla on Thursday, September 3, 2015

Nem csoda, hogy Tatár Csilla ilyen jól néz ki 12 kg plusszal is, hiszen tegnap is elvitte pocakját jógázni, ami állítólag segít abban, hogy a baba megnyugodjon, és a szülés is könnyebb legyen. Ráadásul még viccelni is volt ereje az óra után. “A kép kedvéért behúztuk a hasunkat” – írta a cuki fotó mellé Tatár Csilla.

A kép kedvéért behúztuk a hasunkat!:))))) Padma Jógastúdió #kovacsgyongyinalini #yoga

Posted by Tatár Csilla on Wednesday, September 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top