Sztárok

Öltözz úgy, mint Linda! – 3 szett a szülinapos Görbe Nórától

Ma ünnepli 59. születésnapját Görbe Nóra, akiről azonnal a klumpa, a Babetta, és a nagyon menő csíkos szoknya jut az eszünkbe. Ha 25 éve imádtad Linda szettjeit, akkor ez a cikk neked szól!

Ma sem nehéz ugyanis Lindának öltözni. Görbe Nóra öltöztetői nagyon ráéreztek a halhatatlan stílusra a forgatás alatt. A rendőrnő szaggatott farmerja ma is divat, igaz ma már “girlfriend farinak” hívják. Arról nem is beszélve, hogy egy Linda-féle csíkos szoknyára a szerkesztőségünk 80 százaléka befizetne.

Öltözz úgy, mint Linda! - 3 szett a szülinapos Görbe Nórától

Kezdjük egy sportos szettel. Szerencsésre ebben a farmerban aztán a legmenőbb karaterúgások is könnyen mennek, hiszen már alapból szaggatott. A három számmal nagyobb csíkos inget venni sem kell, valószínűleg sok lány anyukájának a gardróbjában ott lapul meg ’89-ből.

Cipő: H&M, Farmer: H&M, Ing: Mango

Öltözz úgy, mint Linda! - 3 szett a szülinapos Görbe Nórától

“ÚRISTEN, AZ A CSÍKOS SZOKNYA MENNYIRE MENŐ VOLT” – ez hagyta el szinte minden kolléganőm száját a reggeli értekezleten. És bizony, még ma is tuti megvennénk. Viszont csak hasonló darabokat találtunk. A sportcipőt pedig lecseréltük Görbe Nóra ikonikus klumpájára.

Klumpka: Steptoes, Szoknya1: SheIn, Szonya2: Dsquared, Dzseki: H&M, Dzseki2: H&M

Öltözz úgy, mint Linda! - 3 szett a szülinapos Görbe Nórától

Világos övet és kék táskát simán találtunk, de a sárga overallal már meggyűlt a bajunk. Ez a csodálatos darab Lindán bizonyára ott virított az Ez a divat címlapján. Sárga overallból azonban 2015-ben vagy mellvillantós változatot találtunk, vagy ilyen jókislányost.

Öv: H&M, Táska: cipoplaza.hu/Herisson, Overál: aliexpress.com

Öltözz úgy, mint…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top