Sztárok

Gombos Edina lelépett a Facebookról

Bombaként robbant a hír, hogy Gombos Edina Amerikába költözött, de eddig legalább a Facebookon tartotta a kapcsolatot a rajongóival, ezentúl viszont nem fogja...

Gombos Edina törölte hivatalos profiljának regisztrációját a Facebookról, ahol korábban 31 ezer rajongóval tartotta a kapcsolatot nap mint nap. Aktív felhasználója volt a közösségi médiának, ahol annak ellenére informálta élete alakulásáról kedvelőit, hogy férjével és két gyermekével Amerikába költözött. Családi fotók, bejegyzések és helyzetjelentések… A követők számából is látszik, hogy a rajongók kedvelték Gombos Edina posztjait, örömmel követték az életének alakulását, ezért is meglepő, hogy most hirtelen törölte a profilt. “Köszönöm az aggódást, minden a legnagyobb rendben van velünk. Szeretnék ebben az új élethelyzetben maximálisan a családomra koncentrálni, ezért döntöttem úgy, hogy egy időre felfüggesztem a jelenlétemet a legnagyobb közösségi oldalon, részben azért is, mert gyakran a megkérdezésem nélkül születtek belőle cikkek, tele téves vagy félinformációkkal” – indokolta a döntését Gombos Edina a Borsnak.

Gombos Edináról és a családjáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top