Sztárok

Ben Affleck a zuhany alatt kényeztette a dadát

Kiderült, miért válik Ben Affleck és Jennifer Garner 10 év után: a gyerekeik dadája egy terhességi teszttel robbantotta fel a házasságukat.

Eddig hallgatott a dadus, aki miatt Ben Affleck és Jennifer Garner válik, most azonban, miután rájött Christine Ouzounian, hogy közte és a színész között sosem lesz több múló kalandnál, úgy döntött, kiteregeti a szennyest az egyik legnagyobb amerikai bulvárlapnak. A naplóját árulja, és közben azt álltja, hogy Ben Affleck és ő többször zuhanyoztak együtt, majd a színész kényeztette is a csobogó víz alatt.

Az OK! Magazinban egy közeli bennfentes elárulta, hogy Christin remek manipulátor, és igyekezett minden pillanatban ügyesen Jennifer orra alá dörgölni, hogy mi történik Ben Affleck és közte.

Ben Affleck a zuhany alatt kényeztette a dadát

“Jennifer már nagyon régóta sejtette, hogy Ben Affleck és Christne között van valami. Többször úgy nyitott rájuk, hogy éppen szétrebbentek, vagy egy alkalommal az is megtörtént, hogy Christine a fürdőszoba mosdója mellett hagyott egy terhességi tesztet, ami természetesen negatív volt, de Jennifernél ez volt az utolsó csepp a pohárban” – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

A magazinból az is kiderül, hogy a manipulátor dada, Christine még a mai napig rengeteg üzenettel bombázza a színészt.

Kérdés persze, mennyire szavahihetőek ezek a bennfentesek, de az biztos, hogy az elmúlt időszakban csak Ben Affleck viszonyáról lehetett olvasni.

Ben Affleck a zuhany alatt kényeztette a dadát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top