Sztárok

Tatár Csilla hatalmas pocakkal is újra munkába állt

Tatár Csilla babája nemsokára megszületik, de a köztévé műsorvezetője újra munkába állt.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy nagy valószínűséggel Tatár Csilla már nem lesz látható a köztévé képernyőjén, míg meg nem születik első babája. Legalábbis nyár eleji két és fél hetes szabadságáról még július végén sem tért vissza a képernyőre, ezért mindenki elfogadta a tényt: Tatár Csillát már nem látjuk nagy pocakkal a tévében. “Nincs meghatározva, hogy én eddig vagy addig dolgozom, azt tervezem, hogy amíg a pici hagyja, addig vállalom a feladatokat” – mondta korábban a Blikknek.

Most úgy tűnik, hogy Tatár Csilla visszavágyott a stúdióba, babája pedig hagyja neki, hogy még dolgozzon egy picit, mielőtt világra jön.

Újra forog a filmklub!:) Völgyesi Gabival, Czutor Zolival, Kovács Krisztiánnal és egy nagy pocakkal várlak Titeket a következő adásban!:)) #work #petofitv #shooting #a38 #vasarnapeste

Posted by Tatár Csilla on Monday, August 31, 2015

A forgatásról Tatár Csilla a közösségi oldalán tett közzé fotót. Láthatóan már óriásira gömbölyödött a cuki pocak, Csilla pedig – bár saját bevallása szerint néha kicsit nehezebben viseli a nagy hőséget – sugárzik a boldogságtól.

Újra munkában.:) #shooting #filmklub #a38 #ilovemybelly #ilovemyjob #petofilive #petofitv

Tatár Csilla (@csillatatar) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top