Sztárok

Iskolakezdés: Sarka Kata hajnalig pakolt, Ábel Anita könnyekig hatódott

Nagy nap a mai a szülők és elsős gyermekeik életében. Az iskolakezdés mindig is hatalmas fordulópont a családban, nincs ez másképp a sztárok között sem. Sarka Kata, Ábel Anita és Tilla is ma indította először iskolába a gyerekeket.

“El sem tudod képzelni, mennyire várja az iskolát” – mondta Noncsiról az NLCafénak Sarka Kata, amikor Dávidka születésnapjára készültek. A kislánynak, már akkor be kellett szerezni a tanszereket, iskolatáskát, színes ceruzákat és egyéb – mondhatjuk hercegnős – dolgokat, ami csak elengedhetetlen az iskolakezdéshez.

Visszaszámlálás! ☺️ ???? #iskolakezdes #aligvarja #izgalom

Posted by Sarka Kata on Friday, August 28, 2015

Sarka Kata kislánya nem teljesen idegen közegbe megy.

“Szerencsére vannak, akiket korábbról ismer, néhányakat még az oviból vagy máshonnan. Néha egyébként Noncsit alig lehet megnyugtatni, rettenetesen várja az iskolát, már nyár elején mondta, hogy nagyon szeretné, ha előbb megvennénk az iskolakezdéshez szükséges dolgokat. Ez végül Dávidka születésnapjára csúszott, júliusra.”

Készen állunk! ????✌????️????☑️

Posted by Sarka Kata on Monday, August 31, 2015

A lelkes kislány édesanyja, Sarka Kata közösségi oldalán azt írta, hogy már napokkal korábban elkezdték a készülődést az iskolakezdésre, ő pedig hajnalig pakolta Noncsi tanszereit.

Na jó, én igazából most vagyok készen a cimkézéssel, de még időben azért! ???????? Mindenkinek jó éjt! ????????❤️

Posted by Sarka Kata on Monday, August 31, 2015

De nem Sarka Kata az egyetlen édesanya, aki ma az iskolakezdés első napján évnyitóra vitte a gyermekét. Ábel Anita könnyekig hatódva posztolt és azt írta, a büszkeséget a sírás, majd a sírást a büszkeség váltja fel. Teljesen érthető ez az állapot, hiszen végül is egyszer kezdi a gyerek az elsőt, ami az egész család életében nagy változást hoz.

Büszkeség, sírás, büszkeség, sírás…és így tovább… Ma egésznap ez lesz …azt hiszem! Elsős lett!❤️❤️❤️❤️❤️❤️????Minden iskolàsnak és szülőnek kívánok sikeres tanévet????????????Csodás napot nektek!

Posted by Anita Ábel on Tuesday, September 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top