Sztárok

Ezek megőrültek: Baukó Éva lenyomta Győzikét

Elindult az Ezek megőrültek! legújabb évada. Az még kérdés, hogy ki nyer majd, de a Bors úgy tudja, Baukó Éva máris lenyomta Győzikét, legalábbis, ami a gázsit illeti...

Nyilván tudjuk, hogy a celebek nem ingyen vesznek részt az Ezek megőrültek nem mindennapi feladataiban, az azonban eddig még kérdés volt, hogy mennyit is kapnak.  “Átlagosan negyven- és hatvanezer forint közötti fizetések derültek ki a forgatások alatt. Ez volt a napidíj nekünk, szereplőknek” – mondta a Borsnak az egyik Ezek megőrültek játékos, aki a szerződése tartalmára hivatkozva a neve elhallgatását kérte. “Persze akadt olyan, aki ennél kevesebbet kapott, és biztosan van olyan is, aki többet. Ha egy csapat továbbjutott, akkor a következő fordulóban ugyanezért a napidíjért dolgozhatott egy újabb hétig. A végső, a nagy döntőért azonban már nem járt külön pénz” – folytatta.

A lap információi szerint például Gáspár Győző “csak” negyvenezret kapott egy napért, így feltehetően testvére, Zsolt és lánya, Evelin is. Aleska Diamond és Baukó Éva viszont többet, hatvanezret keresett naponta az Ezek megőrültek műsorával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top