Sztárok

Tóth Gabi meghitt csókot kapott Trap Kapitánytól

Eddig tagadták, hogy bármi lenne köztük, de Tóth Gabi és Trap Kapitány közös posztja után már a rajongók is egyre jobban gyanakszanak.

Hosszú ideje sejteni lehetett, hogy Tóth Gabit és korábbi mentoráltját, az X-Faktor alatt felfedezett Tha Soudras frontemberét, Trap Kapitányt gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Noha mindig is tagadták, hogy bármi több lenne köztük puszta barátságnál, a madarak éppen arról csivitelnek a nyár utolsó napján, hogy Tóth Gabi nem véletlenül van ilyen energikusan kirobbanó formában.

“Nagyon jó játszópajtások vagyunk” – mondta Tóth Gabi korábban a Fókusznak, amikor a levegőben lévő szerelemről kérdezték őket.

Tóth Gabi Instragram-oldala azonban nem csak pajtáskodásról árulkodik. Az énekesnő egy igencsak meghitt fotót posztolt kettejükről, amin látszik, hogy talán már ők sem szeretnék tovább tagadni a nyilvánvalót.

A fotó a rajongóknak is szemet szúrt, és sokan gratuláltak is, noha Tóth Gabi és “úgy tűnik, kedvese”, Molnár Tibi, alias Trap Kapitány még nem erősítették meg, hogy lenne köztük valami. Tóth Gabi azért a biztonság kedvéért egy szívecskét is odabiggyesztett a kép mellé, hogy tényleg egyértelmű legyen az utalás.

……????❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Természetesen kerestük Tóth Gabit, hogy gratulálhatunk-e az új szerelemhez, de nem értük el, produkciós menedzsere, Kiss Anikó pedig csak annyit mondott, egyelőre nem szeretnének a témában nyilatkozni.

A fiatalok egyébként már közös videoklipet is forgattak, amiben Tóth Gabi énekel, Trap Kapitány pedig beatboxol. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top