Sztárok

Ezt a 4 tortát adjuk a ma 66 éves Richard Gere-nek, meg is mondjuk, miért

Nehéz elhinni, hogy 66 éves lett Richard Gere, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a köztudatba, és máig az egyik legsármosabb sztárnak tartják. Mi ezekkel a tortákkal ünnepeljük őt, mindegyiknek jelentősége van Richard Gere életében.

1. Micsoda nő! torta

Nem véletlen, hogy ezzel a Micsoda nő! tortával kezdünk, hiszen Richard Gere máig az a lovag, aki tisztességes nőt faragott Julia Robertsből a filmtörténelem egyik legromantikusabb filmjében.

Posted by HL Cakes on 2015. július 26.

Hányan cseréltünk volna Julia Robertsszel!

5 torta, amivel a ma 66 éves Richard Gere ünnepelhet, megmondjuk, miért

 2. Buddhista torta

Richard Gere elkötelezett buddhista, és a dalai láma személyes jó barátja, így a buddhizmust szimbolizáló torta személyre szabott lenne.

Egyesek szerint Richard Gere megszállottsága néha ijesztő. Egy alkalommal például az Oscar-gálát arra használta fel, hogy Kína politikáját kritizálja, ezért sokáig nem is hívták meg a színészt sem az Oscar-díjátadójára, sem más hasonló eseményre.

3. Zenetorta

Nemcsak a filmek kedvéért imitálta, hanem valóban tud zongorázni. Sőt, a zongora ugyan nagy szerelme, de Richard Gere játszik még gitáron, dobon, trombitán.

“Ezzel tudom magam a legjobban kifejezni, a hangszerek beszélnek hozzám” – mondta Richard Gere, aki éppen ezért örült a Chicago című filmnek és minden olyan jelenetnek, amikor zenélhetett.

2007-ben például a berlini filmes rendezvényen ült zongora mögé.

4. Meleg zászlós torta

Korábban sokáig az a pletyka keringett, hogy Richard Gere a saját neméhez vonzódik, de ma már csak mosolyog ezen, így talán értené a tréfát.

via Pinterest

Annak idején a találgatásokat csak erősítette, hogy a szomszédja, Michael Caine egy interjúban viccesen annyival kommentálta az egészet: “Nem tudom, mi az igazság, de az biztos, hogy létszámhiány esetén Richard kisegítené őket.”

A viccesnek szánt megjegyzésre Richard Gere nem reagált, és nem is foglalkozott a pletykákkal. Cindy Crawford majd Carey Lowell nagyszerű társként és férjként írták le a színészt, aki a 2013-ban jelentette be: elválik a második feleségétől is. Mostanában a 32 éves Alejandra Silvával látták romantikázni Richard Gere-t Olaszországban, és állítólag a kapcsolat már egy éve tart.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top