Sztárok

Music FM esküvő: egybekelt Pordán Petra és Balogh Tamás

Összeházasodott Pordán Petra és Balogh Tamás, a Music FM két műsorvezetője, a szertartást elő adásban közvetítette a rádió.

Az esküvőt Domonyvölgy szívében, a Lázár Lovasparkban tartották. A házasságkötést a Music FM élőben közvetítette. A szerelmesek lovas hintóval érkeztek a festői domboldalra, ahol a rádiós mikrofonnal felszerelt anyakönyvvezető és a vendégek várták őket. Egy gyönyörűen feldíszített boldogságkapu alatt mondták ki a boldogító igent – írja a Bors. “Mosolyogva és nagyon hangosan mondtuk ki az igent, fülig ért a szám és az én drágámnak is. Tomi édesapja sajnos már nem tudott ott lenni velünk, így a szülők köszöntése kicsit elpityeredős volt, de egyébként végigmosolyogtuk az egészet”mesélte Pordán Petra, akihez a lagzin meglepetésvendég is érkezett Fehérvári Gábor Alfréd személyében. A műsorvezetőnő ugyanis rajong az énekes hangjáért, éppen ezért Balogh Tamás úgy döntött, hogy szerez egy kis meglepetést és elhívja a lagziba.

Pillanatképek A NAGY NAPRÓL! 🙂

Posted by 89.5 Music Fm on 2015. augusztus 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top