Sztárok

Liptai Claudia Havasról: “Fantasztikus a kémia köztünk”

A két nagyágyú, Liptai Claudia és Havas Henrik újra egy műsorban szerepelnek majd, ez pedig azt jelenti, hogy sem humorból, sem szarkazmusból nem lesz hiány. Szeretni fogjuk a Sztárban Sztárt!

A TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia és az ország Tanár Ura, Havas Henrik mindig is zseniális párost alakítottak. Így lesz ez most is, hiszen mint ahogy azt már korábban megírtuk, a Sztárban Sztár műsorában tér majd vissza Havas Henrik, aki a zsűri asztala mögé fog beülni. Szorosan Claudia, Majka és Bereczki Zoltán mellé.

Liptai Claudia nagyon várja már a közös munkát Havas Henrikkel, hiszen ahogy mondja, biztos benne, hogy a korábban már működő összhang tökéletes lesz most is. “Ugyanazt a parfümöt használja, mint 2007-ben, amit nagyon kedveltem. Így már biztos, hogy fantasztikus lesz a kémia köztünk” – nevetett Claudia.

Liptai Claudia: tökéletes köztünk a kémia Havassal

“A viccet félre téve, nagyon szeretem Havas Henriket. Ő konkrétan egy kihívás! De sokkal szelídebb már, mint régen volt. Ráadásul ennek a műsornak nem is az a lényege, hogy mindenképpen negatívumot mondjon valaki. Nagyon számítok a humorára és a szarkazmusára. Ő egyszerűen egy olyan ember, aki szeret csipkelődni, vagy nyersebben fogalmazni.”

Liptai Claudia már nem mert jóslatokba bocsátkozni, hogy a Sztárban Sztár versenyzői közül ki lehet az, aki esélyes lenne a fináléban. Mint mondja, tavaly tévedett, idén nem szeretne. “Tavaly Pál Dénes nyerte a versenyt, ő volt az, akiről egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus dolgok rejlenek benne, mint amit kihozott magából adásól adásra. Ezért nem mondok semmit” – szögezte le Claudia, aki köszöni szépen, remek nyarat tudhat maga mögött.

Liptai Claudia: tökéletes köztünk a kémia Havassal

“Egyfolytában dolgoztam és tudtam nyaralni is, szerencsém volt, hogy idén minden összejött. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, imádom a gyerekemet és szerelmes vagyok. Minden tökéletes.”

Ha szeretnél a TV2 sajtótájékoztatójáról még több fotót látni, kattints a galériára.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top