Sztárok

Megsérült Sarka Kata – fotó

Néhány napos kényszerpihenőn a fitt anyuka, Sarka Kata, mivel megerőltette magát a legutóbbi edzésen.

A mallorcai nyaralásból hazatért Sarka Kata térdig befáslizva lábadozik odahaza, de sérülés ide vagy oda, ilyen állapotban is edzésre buzdítja követőit. Hajdú Péter neje – aki egy csaló miatt került komoly bajba – ismét diétába és kemény edzésbe fogott, ám úgy tűnik, túlzásba vitte a sportot és megerőltette a lábát, s emiatt felpolcolt lábbal fekszik a nappaliban. Ám a fitneszversenyen indult műsorvezetőt a baleset sem gátolja abban, hogy kövesse a szigorú menetrendet: ha már edzeni nem tud, akkor az étrendjét veszi drákóira.

Egy kis megerőltetés, de minden rendben! Pár nap, és folytatódhat az edzés, de addig is diéta!
Mai reggelim: tojásrántotta 4 tojásból, 1 egész tojás, 3 tojásnak csak a fehérje része, pulykasonka, paprika, 1 db puffasztott rizs! Finom, laktató, kevés kalória! Hajrá! Menj tovább, és ne add fel az első akadálynál, ugord át rohanj a céljaid felé! Senki nem tud majd megállítani! Ma sem késő elkezdeni!” – posztolta ki a közösségi oldalára a jelenleg ágyhoz kötött Sarka Kata, akinek igencsak mozgalmasan teltek az utóbbi napjai.

A tökéletes hasú celebanyuka megvette a tanszereket az első osztályba készülő kislányának, Noncsinak:

Hihetetlen, hogy ekkora lányom van! 6 nap múlva iskolás! ???????? Már hetekkel ezelőtt meg kellett venni mindent, mert Noncsi…

Posted by Sarka Kata on Wednesday, August 26, 2015

Életében először készített szilvás gombócot:

 Illetve szülinapi zsúrt szervezett kisfiának, Dávidkának:

Sarka Katáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top