Sztárok

Bálint Antónia villantással búcsúzik a nyártól – fotó

Láthatóan Bálint Antóniát már hidegen hagyja a Sarka Katával történő csatározás. Legalábbis nem engedi, hogy elrontsa a hangulatát, hogy mindenki ezzel foglalkozik a médiában.

Bálint Antónia kihasználja az utolsó forró nyári napokat. A mostanában üzletasszonyként dolgozó Antónia a rajongói oldalán mutatta meg, hogyan viseli el az augusztusi hőséget. A dögös fotón kívül van itt oktatás is. “Mindenki igyon sok folyadékot, és kenjétek be magatokat a napon.”

“Jaj úgy élvezem én a strandot…!”Csodás hétvégét!! Nagyon kenjétek be magatokat ha napra mentek és nagyon sok vizet igyatok!!!????????????????????

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. augusztus 29.

Antónia egyébként utoljára augusztus 25-én szólalt meg a “Ki hívta fel Sarka Katát?”-ügyben. Akkor ezt mondta: “Most az a legújabb hír, hogy az igazságügyi szakértő is megmondta, hogy én telefonáltam. De kérdem én? Hogy állapíthat meg ilyet egy valamirevaló szakértő, ha én nem hívtam őket. Majd a bíróság kirendel egy pártatlan szakértőt. Én meg jól megtettem a feljelentést ismeretlen tettes ellen, tudjuk már meg, hogy ki a »hang«. Ott lapít valahol. Szégyellhetné magát, hogy ilyen helyzetbe hoz engem. És az összes többi, aki ebben részt vesz.”

Utolsó igazi nyári vasárnap!Strand, strand, strand!Szép napot!????????????

Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. augusztus 30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top