Sztárok

Így bakizott Gaál Noémi és Németh Lajos – videó

Sokszor kerülnek lehetetlen helyzetbe a műsorvezetők, időjárás-jelentők. Németh Lajos egyszer teljesen elbambult a stúdióban, de Gaál Noémi is belecsúszott pár bakiba.

Németh Lajos vezette a TV2 legelső időjárás-jelentését, még 1997 októberében. Ő és Gaál Noémi azóta is naponta tudatják a tévézőkkel, hogy fog-e esni, marad-e a kánikula, és havas lesz-e a karácsony. De előfordul, hogy ők is bakiznak. Németh Lajos például egyszer annyira elbambult a stúdióban, hogy elfelejtett megszólalni, aminek hatalmas nevetés lett a vége.

“A legnagyobb negatív élményem a 90-es évekből származik. Azt mondtam az adásban este, hogy holnap nem kell nagyobb havazásra számítani. Másnap reggelre 15 centis hó borította az országot. Én ezt az érzést senkinek nem kívánom” – emlékezett vissza Németh Lajos. Gaál Noémi leginkább azokra a bakikra emlékezik, amikor “eszernyő” lett az esernyőből, és “Ti-tisza” a “Tiszából”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top