Sztárok

Láttad már Beyoncé arcát smink nélkül? Most fogod!

Kezeket fel! Ki látta már Beyoncé arcát smink nélkül? Most ő maga posztolta ki, hogyan is fest alapozók, szemceruzák, na meg retus nélkül.

Állítólag Beyoncé és Kim Kardashian folyton rivalizál egymással. Bár férjeik a legjobb barátok, ők ketten ki nem állhatják egymást. Most mindketten nyaralnak, és az üdülés alatt megy az egymásra licitálás. Hogy a Ki kerül hamarabb címlapra? versenyt melyik celebnő nyeri, azt nem tudjuk, az azonban biztos, hogy míg a terhes Kim Kardashian sorra tölti fel magáról a bikinis képeket, addig Beyoncé a smink nélküli fotókkal árasztja el az internetet.

 Ha azt gondolod, hogy csak egy van, tévedsz! Menj a cikk aljára, a másodiktól elolvadsz!

Hogy mennyire éles a verseny Kim Kardashian és Beyoncé között, azt az elmúlt egy hét mutatja a legjobban. Egy héttel ezelőtt még az énekesnőnek volt több követője az Instagram-oldalon, most azonban Kim Kardashian vezet, aki egyetlen hét alatt 2 millióval (!) növelte a követői számát.

Így most az állás:

Beyoncé: 44,2 millió követő

Kim Kardashian: 44,4 millió követő

És akkor jöjjön a második kép. Beyoncé többnyire eddig csak olyan fotót posztolt a lányáról, ahol vagy hátulról, vagy oldalról látszik. Most azonban egy igazán cuki (sminkmentes), közös képet rakott fel a netre. Összehasonlításképpen van róluk egy címlapképünk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top