Sztárok

Ezt látnod kell! Ennyire lefogyott Baby Gabi – fotók

Baby Gabi mindig küzdött a jojóeffektussal. A Sztárban sztár sajtótájékoztatóján viszont olyan dögös volt, hogy ezeket a képeket látni kell!

Ha arról áradoztunk, hogy milyen égig érő lábakat villantott a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján Tóth Gabi, akkor mindenképpen beszélnünk kell a bombaformába kerülő Baby Gabiról is. Egyúttal szeretnénk bejelentkezni hozzá fogyókúrás tanácsokért is.

Baby Gabit így láttuk még 2013-ban a Mokkában. A másik fotó pedig csütörtökön készült a Sztárban sztár rendezvényén. A műsorban Gabi lesz idén az egyik versenyző. A változás elképesztő.

Baby Gabi már beszélt arról, hogy a súlyát tekintve mindig is jellemző volt rá a jojóeffektus. Először, élete egyik legfájdalmasabb időszakában, édesanyja halála után gömbölyödött ki. Akkor egy év alatt 10 kilót szedett fel, viszont csak nagyon lassan tudta leadni a súlyfelesleget. A sikeres fogyókúra után ismét hízni kezdett, így ismét fogyókúra következett. Végül egy dietetikus segítségével fogyott 12 kilót. Azonban később ezek a kilók is visszajöttek, de úgy tűnik, ez sem tartott sokáig. ELKÉPESZTŐEN jól nézett ki csütörtökön. Ez az, kislány!

Nézegess még friss képeket Baby Gabiról és a Sztárban sztár többi versenyzőjéről!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top