Sztárok

Szerelmes fotó Szabó Zsófiról és kedveséről

Az RTL Klub műsorvezetője fülig szerelmes. Szabó Zsófiról és párjáról most először láthatunk közös képet.

Szabó Zsófi az elmúlt időben egyre dögösebb, és egyre szerelmesebb. Saját elmondása szerint nagyon sokat szenvedett már azért, mert nem a megfelelő férfit választotta maga mellé. Most Szabó Zsófi végre teljesen kiegyensúlyozottnak tűnik, a Fókusznak pedig elmesélte, mikor döbbent rá, hogy ő mindig is Kis Zsoltra várt. “Elképzeltem, ki lenne hozzám való, és azt mondtam magamban, az sem lenne baj, ha lovagolna. Már napok óta sms-eztünk, egyszer csak magam elé meredtem, és azt mondtam, te jó ég, én pont egy ilyen fiúra vártam.”

SZERETETKÖTÉLbe gabalyodva :))))

Posted by Zsófi Sajátoldala Szabó on Thursday, August 27, 2015

Szabó Zsófi és párja még azelőtt ismerkedtek meg, hogy a műsorvezető ismert lett. A nagy egymásra találás azonban egy lovasversenyen történt, amikor Zsófi ráköszönt Zsoltra. “Odaköszöntem neki, hogy szia Zsolti, visszaköszönt, aztán később rám írt, hogy egyébként hogy vagyok és milyen a sztárság, mert ő lovas lányként ismert meg. Egyáltalán nem azt az ismert embert látja bennem, akivé lettem, hanem aki hat évvel ezelőtt voltam.”

A szerelmes Szabó Zsófi úgy érzi, hogy egy felsőbb hatalom irányította őket egymáshoz. “Az ember nem mondhatja meg előre, hogy kivel szeretne összejönni. Ez a sors, a sors, az lerendez mindet.”

Szabó Zsófi megmutatta szerelmét – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top