Sztárok

Ezért van távol egymástól Lilu és kisfia

Az RTL Klub műsorvezetője az utóbbi hetekben rengeteget utazik. Emiatt néhány napra muszáj elszakadnia kisfiától.

Lilu már hetek óta elkezdte forgatni az RTL Klub legújabb műsorát, mely szeptembertől lesz látható a képernyőn. A Keresem a családom című sorozatban Lilu olyan embereknek segít megtalálni családjukat, akiket az élet elszakított egymástól. A műsor kapcsán pedig bejárja a világ legeldugottabb szegleteit is. “A műsorban szívbemarkoló történetek elevenednek majd meg: testvér keresi örökbe adott ikertestvérét, nevelőintézetben hagyott gyermek keresi vér szerinti édesanyját, unoka keresi más országban élő nagyszüleit, és ez csak egy pár eset”kezdte Lilu, akinek igencsak szívéhez nőttek az emberek, akikkel útja során találkozott.

Johannesburg, Newtown#lovemyjob #lovetraveling #findmyfamilyallaroundtheworld

Posted by Lilu on Tuesday, August 11, 2015

Lilu és a stáb kutakodik itthon, Amerikában, Kubában, a Távol-Keleten, forgatnak Európa számos országában, de Oroszországban, Afrikában, és még Ausztráliában is. Lilunak  a legnehezebb dolga talán akkor van, amikor a forgatások előtt el kell búcsúznia kisfiától, Dávidtól.

“A munka néhány napra valóban elszakít a kisfiamtól, de nincs olyan nap, hogy ne hívjam fel, akár többször is. Amint hazaérek, a lehető legtöbb időt igyekszem vele tölteni, hiszen számomra ő a legfontosabb ember a világon” – mondta a büszke édesanya, aki nemrég egy elképesztően cuki kisfiával közös fotót posztolt.

Jávorszarvas#alegédesebblábacska #napomcsillagomeletemholdja

Posted by Lilu on Friday, July 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top