Sztárok

Győzike legújabb dala büntet

Az a gyanúnk, hogy Győzike új dala vagy hatalmas robbanás lesz (láttunk már karón varjút), vagy óriási bukta! Mi sejtjük, hogy melyik, de inkább hallgasd meg te is, és engedd el magad, akkor könnyebb lesz végighallgatni.

Mondhatnánk azt is, hogy ha kicsit elengeded magad, könnyebb lesz túlélni, de az efféle daloknál, mint amivel Gáspár Győző kirukkolt, nagyon nehéz megjósolni, hogy sláger lesz, vagy sem. Éppen ezért igyekszünk nem túl feltűnően ítélkezni.

Egy biztos, Győzike és csapata mindent megtett, hogy a Toca Toca című dal, berobbanthassa a nyár utolsó hetét. Itt jegyeznénk meg, hogy nem értjük, ilyen refrénnel, ilyen dallammal és ilyen szöveggel miért nem a fesztiválszezon előtt jöttek ki, de ez már nem a mi dolgunk.

Győzike legújabb dala büntet

Mi csak összeszedtük a 3 perc 44 másodperc alatt elszenvedett tapasztalatainkat:

  • Elképesztő refrén: “Oh, ma nem kell a gond, mondd, hogy no no no no no, a gondokat én most hátrahagyom”
  • Tucc-tucc-dirr-durr alap
  • Néhány spanyol és angol mondatot is bedobtak
  • Hasonlít már korábban berobbant slágerekre

Ez utóbbi pontot egyébként néhányan a kommentelők közül is észrevették, mi ez ügyben nem vagyunk kompetensek, mindenesetre tényleg van néhány dallam, amit mintha már hallottunk volna.

A végén pedig megítéltünk egy hashtaget Győzikének: #büntet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top