Sztárok

Újabb Pumped Gabo-videó, amin besírsz

A nyári fesztiválokon "felfedezett", Pumped Gabo naponta meglep minket egy feszítős, gyúrós videóval, de a mostani visz mindent.

A Balaton Sound legfrissebb felfedezettje, Pumped Gabo egy gyúrós-táncos videóval írta be magát 2015 nyarának történelmébe, ahol legnagyobb példaképe, Zyzz – egy ausztrál–orosz testépítő, aki 22 éves korában elhunyt – sajnos nem díjnyertes táncát utánozza.

Miután Pumped Gabót felkapta az internet népe és szorosan keblére ölelte, a fiú azonnal létrehozta nyilvános közösségi oldalát, ahol tulajdonképpen rajongani lehet érte, ő pedig ezt élvezi. És itt elgondolkodtunk egy Kim Kardashian és Pumped Gabo közös könyvön… Szóval Gabo a neten osztogatja meg a gyúrós/pózolós videóit. Tette ezt hétfőn is, csakhogy a főszereplő nem ő lett, hanem a LIFT!

Így arcoskodik Pumped Gabo a liftben - videó

A teljes videót itt csodálhatod meg:

Inspired by Zyzz [Pumped Gabo]

Posted by Zyzz Rare Photos on Monday, August 24, 2015

Pumped Gabo-lexikon kezdőknek:

  • Azért lett gyúrós, mert egy lány egyszer elhagyta és kikosarazta.
  • Amióta brutális izmokat növesztett, a csajok tapadnak rá, és bármit megtennének csak azért, hogy rájuk nézzen (ő mondta, nem mi).
  • A TV2 leszerződtette az Ezek megőrültek! című show-műsorba.

???????????????????? mikroport legjobb helyre csiptetve

@pumped_gabo által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top