Sztárok

Pippa Middleton falatnyi bikiniben lubickol a tengerben – fotó

Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton, és családja éppen egy tengerparti nyaraláson múlatja az időt. Vilmos herceg sógornőjének bombaalakján pedig már pörög a net.

Pippa Middleton és öccse, James Middleton egy tengerparti nyaraláson vannak éppen, ahova elkísérte őket édesanyjuk, Carole Middleton is. Pippa csodálatos alakját már korábban is megcsodálhattuk, bikiniben azonban még sosem sikerült lencsevégre kapni őt. A napokban Katalin hercegnő húga és öccse egy hozzájuk közel álló baráttal fürdött és ugrált a Karib-tenger hűsítő vizében, ekkor készültek a fotók is.

Pippa Middleton egyébként rengeteget edz, reggelente rendszeresen fut London egyik parkjában, de biciklizik, sőt heti több alkalommal teniszezik is. “Nekem nagyon fontos a sport, egyszerre a testemnek és a lelkemnek is szüksége van rá” – mondta korábban a Daily Mailnek Katalin hercegnő húga, aki szerint egy stresszes nap után a sport a legtökéletesebb levezetése a feszültségnek.

Ez meg is látszik Pippa Middletonon, hiszen alakja gyönyörű, hasa pedig akárcsak Pókemberé, tökéletesen kiadja a kockákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top