Sztárok

Jön a harmadik baba Pindroch Csabáéknál

Verebes Linda és Pindroch Csaba hamarosan háromgyermekes szülők lesznek, ugyanis Verebes Linda újra babát vár – írja a Blikk.

A házaspár és két gyermekük a horvát tengerparton nyaralt. Verebes Linda gömbölyödő pocakjából ítélve ez lesz az utolsó nyaralásuk négyesben, hiszen nemsokára érkezik az újabb Pindroch csemete a családba – írja a Blikk. A lap egy olvasójától kapott képeket a családról. Szerették volna megkérdezni az érintetteket, de még nem válaszoltak a megkeresésükre.

Jön a harmadik baba Pindroch Csabáéknál

Verebes István lánya és Pindroch Csaba 1999 óta alkotnak egy párt, miután egy premierbulin összeismerkedtek. A TV2 Mr. és Mrs. című műsorában árulták el, hogy alig pár hét múlva már együtt éltek, de az esküvőre csak hét évvel később került sor. Pedig Csaba az első pillanattól kezdve tudta, Linda az a nő, akivel családot szeretne alapítani. A pár első gyermeke, Mira két évvel az esküvő után született, a kisfiuk pedig tavaly tavasszal  – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top