Sztárok

Ilyen volt Kiss Ádám esküvője – fotók

A humorista és kedvese a hétvégén házasodott össze. A szertartásra Kiss Ádám igencsak szokatlan szerelésben érkezett.

Mi minden olyannak híve vagyunk, ami eltér az átlagostól, ötletes és humoros. E furcsa szenvedélyünket pedig Kiss Ádám tökéletesen kielégíti azzal, hogy sportcipőben fogadott örök hűséget a párjának. “Ez nem egy sima sportcipő! Egy ritka Jordan példány. Ami 3 éve pihen a polcomon. Csak erre a napra tartogattam. A szívemben egy makkos cipő se ér fel hozzá!” – írta közösségi oldalán a humorista Kiss Ádám, aki büszkén feszít a fehér cipőben felesége mellett.

Lakodalom volt a mi utcánkban…

Posted by Kiss Ádám on Friday, August 21, 2015

A szerencsés kedvesről, nem sokat lehet tudni, hiszen Kiss Ádám igyekszik óvni a magánéletét a külvilágtól, néhány éve mégis elárult néhány titkot a Nők Lapjának. “Ő tényleg az elejétől velem van, nem Kiss Ádám-rajongóból lett barátnő. Már a Humorfesztivál előtt együtt voltunk, végigkísérte velem ezt az egész utat. Építészmérnök, a hétköznapokban is előre gondolkodik, tervez. Én meg vagyok a nem normális a kapcsolatban” – nyilatkozta korábban a humorista. Ezt pedig egy másik képpel is alátámasztotta Kiss Ádám a közösségi oldalán, ahol vicces pózban és mókás arckifejezéssel mutatja gyűrűjét a nagyvilágnak.

Elkeltem! A csajok odáig vannak, meg vissza 🙂 #wedding #omg #wow #girls #parody

Posted by Kiss Ádám on Sunday, August 23, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top