Sztárok

Tüneményes fotó Nádai Anikó kisbabájáról

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja egy hete adott életet kisfiának, Patriknak. A boldog és büszke anyuka ezt a fotót posztolta kisbabájáról.

Hogy rohan az idő! Már egyhetes Nádai Anikó kisfia, Patrik. Az egykori valóságshow-hősnő és realitysztár ennek örömére megmutatta a kisbabáját a közösségi oldalán, ám egyelőre csak Patrik lábacskáit láthatják a rajongók, akik már ettől a látványtól is olvadoztak.

El sem hiszem milyen gyorsan telik az idő! Máris egy hetes a mi kis Patrikunk ❤️????????”A döntés meghozatala, hogy anyává vá…

Posted by Nádai Anikó on Wednesday, August 19, 2015

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője az első vizsgálatok után úgy tudta, hogy kislányt vár, és párjával a Léna nevet választotta a szülendő gyermeknek. Csak később derült ki, hogy a baba kisfiú, a nevét azonban Nádai Anikó csak a szülés után árulta el.

Még kicsit meggyötörten de annál nagyobb boldogsággal és büszkeséggel újságolom a nagy hírt: megszületett a kisfiam! ????❤️

Posted by Nádai Anikó on Wednesday, August 12, 2015

Az egykori valóságshow-hősnő egyébként a közösségi oldalán folyamatosan dokumentálta a babavárást csodaszép kismamafotókat posztolva.

A testem teljesen megváltozott. 9 hónap után és 1 héttel szülés előtt, ez voltam és vagyok én! Az idő fájdalmasan lassan telik. Vágyom már rá, hogy a kezemben tarthassam! ????❤️

Posted by Nádai Anikó on Friday, August 7, 2015

 

Július 1. 34. hét Még 6 hét van hátra… ☺️❤️????

Posted by Nádai Anikó on Wednesday, July 1, 2015

 

 

Így szeretik egymást ☺️❤️????

Posted by Nádai Anikó on Thursday, July 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top