Sztárok

11 év után szakított gyermekei apjával Megan Fox

Azt is írhatnánk, hogy a Transformers jó csaja, Megan Fox és a Beverly Hills 90210 David nevű szereplője, Brian Austin Green szakítottak. De ne bonyolítsuk túl.

Megan Fox és Brian Austin Green 11 év után döntöttek a különválás mellett – írja a Us Weekly. Bár a hírt csak most közölte az amerikai sajtó, a pár már 6 hónapja különél. Megan volt az, aki kimondta, hogy vége” – árulta el egy névtelen forrás a magazinnak. Az utolsó közös kép egyébként június 9-én készült róluk. Akkor már egyikük sem viselte a karikagyűrűt. “Ennek a házasságnak azért lett vége, mert Megan túl sok forgatást vállalt be az elmúlt időszakban. Már alig volt otthon, Brian viszont nem ilyen házasságot képzelt el magának” – ezt már egy másik ismerős mondta a lapoknak.

11 év után szakított gyermekei apjával Megan Fox

A 29 éves Megan Fox és 42 éves Brian Austin Green 2010-ben házasodott össze. Két gyermekük van. Noah kétéves, Bodhi pedig 18 hónapos. A férfinak van még egy fia, a most 13 éves Kassius, aki egy korábbi kapcsolatából született.

11 év után szakított gyermekei apjával Megan Fox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top