Sztárok

Nagyot terpesztett Bódi Sylvi – fotó

Bódi Sylvi megmutatta, mire képes a teste, és, hogy mennyit izmosodott a szörfözéstől. A sportos modell ezúttal nem a rúdon, hanem egy karikán spárgázott.

Bódi Sylvi pár napja még a Maldív-szigeteken lovagolta a hullámokat szörfös barátnőjével és fotózkodott sellőlányként.

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Hazatérve azonban a vízi kalandokat légiekre cserélte, ugyanis a rúdtánc mellett kedvet kapott az “aerial hoop”-ra, azaz a légtornára, melynek során a tornász egy vaskarikán végez mindenféle akrobatikus gyakorlatot. “Új szerelem! (…) Ma picit megvadultam. (…) Rúdtáncórának indult, karika lett belőle. Hozzám szólt. Megkívántuk egymást a karikával” – írta ki a közösségi oldalára feltöltött fotóhoz az egykori modell, aki nemrégen smink nélkül is megmutatta magát.

@sylvibodi által közzétett fénykép,

A Maldív-szigeteki útja előtt Bódi Sylvi egyébként ázsiai kiránduláson volt, ahol ugyancsak heteken keresztül hódolt szörfszenvedélyének, de az év elején is izgalmas utazásban volt része: a Budapest-Bamako ralin.

@sylvibodi által közzétett fénykép,

A magyar modellről pedig – aki szívesen oszt meg magáról szexi, meztelen képeket – már régen tudjuk, hogy kettős életet él: egy testben létezik a modell és a szörfös Bódi Sylvi.

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top