Sztárok

Így szereti egymást Berki Krisztián és Hódi Pamela – fotó

Berki Krisztián luxusutazásra vitte párját, Hódi Pamelát. A Maldív-szigeteken nyaraló sztárpár ezúttal egy összebújós, romantikus, szerelmes fotót posztolt.

Mint megírtuk, Berki Krisztián – akinek a kezében a porszívó is jól áll – ezeket a napokat egy romantikus szigeten tölti párjával, Hódi Pamelával. Kislányuk, a modellnek álló Natasa Zselyke nélkül, egy meghitt vakáción ejtőzik a sztárpár, mégpedig az álomszép Maldív-szigeteken, ahonnan egy összebújós, szerelmes fotót is küldtek. Íme:

Korábban ugyan felmerült, hogy hamarosan érkezik Berkiéknél a második baba, mert gyanúsan gömbölyödött Hódi Pamela pocakja, ám a trónörökös egyelőre még várat magára. Azonban elképzelhető, hogy e mesés környezet még inkább kedvez a fogantatásnak.

 

 

 

Ami pedig a celebpár tévés munkáját illeti, Berki Krisztián és Hódi Pamela per pillanat nem kap új feladatokat a TV2-n, a hírek szerint azonban az RTL Klub szívesen foglalkoztatná őket.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top