Sztárok

Janicsák Veca kisbabája már zenére tombol az anyja hasában

Az énekesnő szeptemberig még színpadon lesz, a koncertek alatt pedig néha a babája is tombol a közönséggel együtt.

Janicsák Vecáról nemrég tudtuk meg, hogy babát vár, most pedig a TV2 reggeli műsorában a Mokkában mesélt az első időkről és jövőbeni terveiről.

“Nem szeretném a nyilvánosság előtt élni az életemet, és ha lehet, akkor ettől a picit is megóvom”mondta Janicsák Veca, aki egészen meglepő pillanatban döbbent rá, hogy babát vár.

“Mielőtt az ember teszteli, már előtte tudja. Én egy gokartozás közben jöttem rá, amikor nekem jöttek, hogy úristen, én babát várok” – mesélt anyai ösztönéről Janicsák Veca, akinek a pocakjában a kicsi a koncertek felénél heves mozgolódásba kezd.

Janicsák Vecának gokartozás közben esett le, hogy babát vár.

“Ha színpadon vagyok, akkor a közepénél jelez. Nem tudom még eldönteni, hogy azért, hogy elég legyen, vagy azért, mert tetszik neki” – folytatta nevetve Janicsák Veca, aki máris fontosnak tartja, hogy a kicsinek megfelelő zenei ízlése legyen.

“Nem tudom, milyen lehet neki odabenn egy koncert, biztosan zeng-bong, de mesélni szoktam neki, és csupa jó zenét hallgatunk, hogy minél jobb ízlése legyen, mire megszületik.”

Janicsák Vecának gokartozás közben esett le, hogy babát vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top