Sztárok

Meglepte Rékasi Károlyt, ami a kórházban történt: hamarabb lábra áll, mint ahogy gondolta

A Barátok közt sztárja közösségi oldalán mondott köszönetet rajongóinak és családjának. Rékasi Károly állapota a balesete óta ismét sokat javult.

Rékasi Károlyért nemrég egy egész ország szorított, mikor hetekkel ezelőtt kiderült: súlyos balesetet szenvedett. Az ütközésben fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Emiatt hetekig kórházban ápolták, meg is operálták, és lábát természetesen begipszelték, de a gipszet pénteken végre levették az orvosok.

Meglepte Rékasi Károlyt, ami a kórházban történt: hamarabb lábra áll, mint ahogy gondolta

A pihenésnek és családja segítségnek köszönhetően ráadásul Rékasi Károly már két héttel hamarabb megszabadulhatott a kellemetlen gipsztől.

“Ma reggel lekerült a lábamról! Köszönöm mindenkinek, aki gondolatban velem tartott, segített abban, hogy ez két héttel hamarabb bekövetkezett, mint azt előre jelezték! Egy picivel megint inkább embernek érzem magam” – írta a közösségi oldalán Rékasi Károly, aki láthatóan már sokkal jobban van, de egy darabig még szüksége lesz a mankóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top